Berits riskrem uten melk

Rester av min melkefrie risengrynsgrøt blir til riskrem om du pisker inn litt kokoskrem. Kokoskrem pisker du av det øverste faste laget i en boks kokosmelk som har stått noen timer i kjøleskapet. Lag topping etter smak. Bedre riskrem skal du lete lenge etter!

Rester av min melkefrie risengrynsgrøt blir til riskrem om du pisker inn litt kokoskrem. Kokoskrem pisker du av det øverste faste laget i en boks kokosmelk som har stått noen timer i kjøleskapet. Lag topping etter smak. Bedre riskrem skal du lete lenge etter!

Ingredienser

1 dl risengrynsgrøt

0.19 dl kokoskrem (det øverste faste laget av en boks kokosmelk)

Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak

Slik gjør du

1.

Rør forsiktig inn kokoskremen i den kalde risengrynsgrøten

2.

Server riskremen i små porsjoner da den er mektig

3.

Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak

4.

Sett kaldt til servering

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Server riskremen i små porsjoner da den er mektig. Prøv rørte multer eller andre rørte bær (med litt rå honning) og ristede mandel- eller kokosflak.

Prøv også disse oppskriftene:

Andre oppskrifter