Rester av min melkefrie risengrynsgrøt blir til riskrem om du pisker inn litt kokoskrem. Kokoskrem pisker du av det øverste faste laget i en boks kokosmelk som har stått noen timer i kjøleskapet. Lag topping etter smak. Bedre riskrem skal du lete lenge etter!
Server riskremen i små porsjoner da den er mektig. Prøv rørte multer eller andre rørte bær (med litt rå honning) og ristede mandel- eller kokosflak.
Prøv også disse oppskriftene:
Ingredienser
Porsjoner:
Berits riskrem uten melk
- 4 dl risengrynsgrøt
- 0.75 dl kokoskrem (det øverste faste laget av en boks kokosmelk)
- Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak
Slik gjør du
Berits riskrem uten melk
- Rør forsiktg inn kokoskremen i den kalde risengrynsgrøten
- Server riskremen i små porsjoner da den er mektig
- Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak
- Sett kaldt til servering