Melkefri sjokoladesaus

En kjempegod, fløyelsmyk og fyldig sjokoladesaus. Ikke bare er den perfekt på iskrem, kaker og desserter, men også som topping på smoothiebowls, kaldgrøt og fruktsalater.

En kjempegod, fløyelsmyk og fyldig sjokoladesaus. Ikke bare er den perfekt på iskrem, kaker og desserter, men også som topping på smoothiebowls, kaldgrøt og fruktsalater.

Ingredienser

Melkefri sjokoladesaus

80 g mørk sjokolade, hakket (melkefri, plantebasert)

0.5 dl kokosolje

4 ss kakao

0.5 ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du

Melkefri sjokoladesaus

1.

Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle sammen med kokosfett.

2.

Smeltes over vannbad.

3.

Rør inn kakao og vanilje.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Nyt disse fantastiske oppskriftene når du får lyst på noe sunt og godt:

Andre oppskrifter