Nøttesjokoladepålegget får fin sødme fra honning eller lønnesirup, som spiller på lag med plantekraft fra både nøtter og sjokolade og blir til helsekraft i kroppen din.
Dette er smaker som kan nytes hver eneste dag!
- Les også: Mørk sjokolade teller som en grønnsak
- Les også: Topp 10 hjernemat tips
Denne oppskriften er også vegan.
Ingredienser
sjokoladepålegg
- 350 g hasselnøtter
- 5 ss kakaopulver
- 1.2 dl mandelmelk / havremelk / kokosmelk
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 0.5 dl blomsterhonning eller lønnesirup
Slik gjør du
sjokoladepålegg
- Forvarm ovnen til 175 °C.
- Spre nøttene utover en stekeplate og stek midt i ovnen i 8 minutter. Ha nøttene over i en foodprosessor / blender og kjør dem på full hastighet til nøttesmør. Stopp innimellom og skrap ned nøttebiter langs veggene på bollen.
- Tilsett resten av ingrediensene og kjør blenderen på full hastighet til jevn konsistens.
Oppbevares i lufttett krukke. Holdbar i kjøleskap i en uke.
2 Comments