Anisstjerner

Er du ferdig med julebaksten? Eller har du lyst til å prøve ut en ny kakeoppskrift til jul? Anisstjerner har allerede rukket å bli en favoritt hjemme hos oss. Sprø og kjempegode på smak. Oppskriften får du her.

Er du ferdig med julebaksten? Eller har du lyst til å prøve ut en ny kakeoppskrift til jul? Anisstjerner har allerede rukket å bli en favoritt hjemme hos oss. Sprø og kjempegode på smak. Oppskriften får du her.

Ingredienser

150 g spelt, finmalt

50 g rårørsukker

1.5 ts malt stjerneanis

100 g smøremyk rapskokos/smør

1 eggeplomme

Slik gjør du

1.

Ha speltmel, rårørsukker og stjerneanis i en kjøkkenmaskin/foodprosessor og bland.

2.

Del smøret opp i mindre biter og smuldre det sammen med det tørre. Smøremyk Rapskokos trenger du ikke å smuldre, men har det oppi sammen med eggeplommen. Kjør så deigen til den er fast og fin.

3.

Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskapet i 1 time så den blir litt fastere og lettere å jobbe med.

4.

Kjevle ut deigen nokså tynt (3-4 mm) og stikk ut stjerner. Legg stjernene på en bakepapirdekket stekeplate og stek kakene midt i ovnen ved 220°C i ca. 5 minutter.

5.

Avkjøl kakene en stund på platen før de forsiktig flyttes over på en kakerist og avkjøles helt.


Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter i serien “Made By Berit Nordstrand”.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

BeritNordstrand_BERRE15688

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter

hake ikon

Tilgang til spennende fagartikler

hake ikon

Berit live

hake ikon

Dine favoritter

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.12. Ordinærpris 129,-)