Oppskrifter / Berits riskrem uten melk
Berits riskrem uten melk
Rester av min melkefrie risengrynsgrøt blir til riskrem om du pisker inn litt kokoskrem. Kokoskrem pisker du av det øverste faste laget i en boks kokosmelk som har stått noen timer i kjøleskapet. Lag topping etter smak. Bedre riskrem skal du lete lenge etter!
![](https://f.hubspotusercontent00.net/hubfs/8932658/Imported_Blog_Media/Riskrem-uten-melk-2.jpg)
Rester av min melkefrie risengrynsgrøt blir til riskrem om du pisker inn litt kokoskrem. Kokoskrem pisker du av det øverste faste laget i en boks kokosmelk som har stått noen timer i kjøleskapet. Lag topping etter smak. Bedre riskrem skal du lete lenge etter!
Ingredienser
1 dl risengrynsgrøt
0.19 dl kokoskrem (det øverste faste laget av en boks kokosmelk)
Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak
Slik gjør du
1.
Rør forsiktig inn kokoskremen i den kalde risengrynsgrøten
2.
Server riskremen i små porsjoner da den er mektig
3.
Topping: granateplefrø, ristede kokosflak og sitronmelisse. Eller rørte multebær og ristede mandelflak
4.
Sett kaldt til servering
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Server riskremen i små porsjoner da den er mektig. Prøv rørte multer eller andre rørte bær (med litt rå honning) og ristede mandel- eller kokosflak.
Prøv også disse oppskriftene: