Bringebærkonfekt

Den perfekte godsaken å overraske din kjære med på valentinsdagen, eller bare som kos. Jeg lagde de til min secret valentine. Disse er akkurat like gode som de ser ut til å være! Full av fiber, polyfenoler og kjærlighet!

bringebærkonfekt med bringebær, kokos, lønnesirup og sjokolade

Den perfekte godsaken å overraske din kjære med på valentinsdagen, eller bare som kos. Jeg lagde de til min secret valentine. Disse er akkurat like gode som de ser ut til å være! Full av fiber, polyfenoler og kjærlighet!

Ingredienser

100 g revet kokos

140 g frosne bringebær

3 ss øko lønnesirup

1 plate mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker, smeltet

Slik gjør du

1.

Hell frosne bringebær i en blender. Tilsett revet kokos og lønnesirup, og blend til alt er godt blandet sammen.

2.

Rull små kuler og legg på et brett. Sett de i kjøleskap/fryser i noen minutter så de stivner og blir enklere å dyppe i sjokoladen.

3.

Smelt sjokolade og rull kulene i sjokoladen. Legg de tilbake på brettet, og sett kaldt i en time slik at sjokoladen stivner.

4.

Server til noen du er glad i, eller spis de selv!

5.

Oppbevares i en tett boks i kjøleskap/fryser.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Lyst til å lage mer konfekt? 

Prøv disse oppskriftene:

 

Sjokoladegranola konfekt

Konfektbiter med jordbær og frozen yoghurt

Nøttekuler

Andre oppskrifter