Ingrids sjokoladekake

Prøv denne i stedet for konfekt til kaffen, og nyt en sjokoladekake proppfull av nyttige byggeklosser til kroppen. Dette er en smart, og veldig god nytelse, det.

Prøv denne i stedet for konfekt til kaffen, og nyt en sjokoladekake proppfull av nyttige byggeklosser til kroppen. Dette er en smart, og veldig god nytelse, det.

Ingredienser

Ingrids sjokoladekake

125 g mørk sjokolade (Jeg brukte 80% Made By Berit Nordstrand-sjokolade)

150 g Smøremyk Rapskokos/smør

200 g kokosblomstsukker

3 stk øko egg

75 g øko speltmel, finmalt

100 g valnøtter

0.5 dl kald kaffe (espresso)

Slik gjør du

Ingrids sjokoladekake

1.

Smelt smør og sjokolade i vannbad.

2.

Ha egg og kokosblomstsukker i en separat bolle og pisk til eggedosiskonsistens.

3.

Tilsett sjokoladeblandingen til eggedosisen.

4.

Sikt deretter melet inn i røren og tilsett valnøtter og kaffe.

5.

Smør en kakeform og ha i røren. Stek på 175 grader i ca. 20 minutter.

6.

Server med en kule god vaniljeis.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)