Kombucha mojito mocktail

En perfekt, anti-inflammatorisk sommerdrikk for deg som ønsker noe forfriskende, eller som ønsker å nyte alkoholfritt på sommerfesten. Gode melkesyrebakterier fra både kombucha og usprøytede jordbær gjør at denne muligens kvalifiserer til årets sommerdrikk!

mocktail mojito med kombucha og jordbær

En perfekt, anti-inflammatorisk sommerdrikk for deg som ønsker noe forfriskende, eller som ønsker å nyte alkoholfritt på sommerfesten. Gode melkesyrebakterier fra både kombucha og usprøytede jordbær gjør at denne muligens kvalifiserer til årets sommerdrikk!

Ingredienser

2 dl kombucha

5 stk usprøytede jordbær

1 stk øko lime, i båter

1 kvast mynte

5 stk isbiter

Slik gjør du

1.

Fjern stilken fra jordbær, kutt lime i båter og riv av en kvast med mynte.

2.

Knus i en morter slik at det slipper litt saft.

3.

Hell over i et glass, tilsett isbiter, og fyll opp glasset med kombucha.

4.

Nyt!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Lyst på flere forfriskende og avkjølende sommerdrikker uten alkohol? 

Prøv disse: 

Mojito mocktail slush

Bringebærkombucha

Kokosfrappe

Andre oppskrifter