Oppskrifter / Kombucha mojito mocktail
Kombucha mojito mocktail
En perfekt, anti-inflammatorisk sommerdrikk for deg som ønsker noe forfriskende, eller som ønsker å nyte alkoholfritt på sommerfesten. Gode melkesyrebakterier fra både kombucha og usprøytede jordbær gjør at denne muligens kvalifiserer til årets sommerdrikk!
En perfekt, anti-inflammatorisk sommerdrikk for deg som ønsker noe forfriskende, eller som ønsker å nyte alkoholfritt på sommerfesten. Gode melkesyrebakterier fra både kombucha og usprøytede jordbær gjør at denne muligens kvalifiserer til årets sommerdrikk!
Ingredienser
2 dl kombucha
5 stk usprøytede jordbær
1 stk øko lime, i båter
1 kvast mynte
5 stk isbiter
Slik gjør du
1.
Fjern stilken fra jordbær, kutt lime i båter og riv av en kvast med mynte.
2.
Knus i en morter slik at det slipper litt saft.
3.
Hell over i et glass, tilsett isbiter, og fyll opp glasset med kombucha.
4.
Nyt!
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Lyst på flere forfriskende og avkjølende sommerdrikker uten alkohol?
Prøv disse: