Oppskrifter / Rekesalat med egg
Rekesalat med egg
Hva med en nydelig rekesalat som variasjon til frokostbordets brød og pålegg? Jeg lagde denne imorges til nybakte scones. Det ble jubel i stua!
Hva med en nydelig rekesalat som variasjon til frokostbordets brød og pålegg? Jeg lagde denne imorges til nybakte scones. Det ble jubel i stua!
Ingredienser
Rekesalat
0.125 liten squash, i skiver med ostehøvel
7.5 g rukkolasalat
25 g reker
2 asparges, rå i biter
0.5 egg, hardkokte i båter
0.25 avokado, i skiver
Dressing
1 ss ekstra virgin olivenolje
0.25 ss balsamikoeddik
havsalt og pepper etter smak
0.5 ss majones
0.25 ss ekstra virgin olivenolje
0.5 ts eplecidereddik
havsalt og pepper etter smak
Slik gjør du
1.
Rør alle ingrediensene sammen.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Prøv også:
Les mer om byggeklosser fra fisk- og skalldyr i blogginnlegget hjernemat.