Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.
Er du like glad i pannekaker som meg? Da burde du også prøve disse favorittene:
- Pannekaker på 1-2-3
- Pannekake-kake med ekte vaniljekrem
- Frokostpannekake uten melk og gluten
- Blåbærpannekaker
Ingredienser
Porsjoner:
Pannekaker uten melk og gluten
- 2 dl kokosmelk
- 2 dl vann
- 1/4 ts kardemomme
- 3 egg
- 4 dl havregryn
- 0.5 ts salt
- Smøremyk Rakskokos til steking
- Tilbehør: banan, bær, lønnesirup/honning, gresk yoghurt for de som tåler melk
Slik gjør du
Pannekaker uten melk og gluten
- Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn.
- La røren svelle i 10 minutter.
- Stek så pannekakene i litt Smøremyk Rapskokos.