Påskeegg

Planlegg litt enkel kosemat til kvelds i påsken, så du ikke overspiser på godteri og søtsaker. Disse fylte eggene er aldeles nydelige.

Planlegg litt enkel kosemat til kvelds i påsken, så du ikke overspiser på godteri og søtsaker. Disse fylte eggene er aldeles nydelige.

Ingredienser

Påskeegg

6 store øko egg

2 ss majones

1 ts karri

1 ts dijonsennep

1 krm cayennepepper

havsalt og kvernet sort pepper etter smak

Slik gjør du

Påskeegg

1.

Kok eggene 10 minutter til de er hardkokte. Legg dem i iskaldt vann og skrell dem.

2.

Skjær eggene i to på langs.

3.

Ta plommene ut forsiktig, så du ikke ødelegger hviten.

4.

Ha plommene, majones, karri, cayennepepper og sennep i en skål og mos det sammen. Smak til med salt og pepper.

5.

Bruk to skjeer og ha fyllet tilbake der eggeplommene satt. Evt. bruk en kakesprøyte. Pynt med urter eks. kjørvel eller gressløk.

Server dem sammen med noen gode knekkebrød eller et nystekt grytebrød. Gjerne alene eller som tilbehør til noen ansjosfileter, litt laks eller god skinke.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter