Rekesalat med egg

Hva med en nydelig rekesalat som variasjon til frokostbordets brød og pålegg? Jeg lagde denne imorges til nybakte scones. Det ble jubel i stua!

Hva med en nydelig rekesalat som variasjon til frokostbordets brød og pålegg? Jeg lagde denne imorges til nybakte scones. Det ble jubel i stua!

Ingredienser

Rekesalat

0.125 liten squash, i skiver med ostehøvel

7.5 g rukkolasalat

25 g reker

2 asparges, rå i biter

0.5 egg, hardkokte i båter

0.25 avokado, i skiver

Dressing

1 ss ekstra virgin olivenolje

0.25 ss balsamikoeddik

havsalt og pepper etter smak

0.5 ss majones

0.25 ss ekstra virgin olivenolje

0.5 ts eplecidereddik

havsalt og pepper etter smak

Slik gjør du

1.

Rør alle ingrediensene sammen.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også:

Les mer om byggeklosser fra fisk- og skalldyr i blogginnlegget hjernemat.

Andre oppskrifter