Sjokoladekrem på 1-2-3

Sjokoladekrem vegan glutenfri Omstart30 Berit Nordstrand
En glutenfri, Omstart30-vennlig og ikke minst kjempegod dessertnytelse!

Sjokoladekrem på 1-2-3 – En glutenfri, Omstart30-vennlig og ikke minst en kjempegod dessertnytelse!

Jeg elsker enhver anledning til å feire litt, så også Valentines. Hos oss har vi definert Valentines til en dag hvor vi kan sette pris på en kjæreste, samboer og ektemann, men også barn, naboer, venner og kjente vi verdsetter ekstra høyt. Lag en stor porsjon sjokoladekrem og inviter til kaffekos du også.

Merk: Ønsker du at oppskriften skal være vegan, så bytter du ut honningen med rå agave eller lønnesirup

Prøv også:

Ingredienser

Sjokoladekrem

  • 1 moden avokado
  • 2 modne bananer, i skiver
  • 25 g kakaopulver (gjerne rå, øko kakao)
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 2 ss rå honning/rå agave/lønnesirup
  • 0.5 ts havsalt
  • Topping: 72% Mandel med quinoa og havsalt (fås på helsekost og apotek)

Slik gjør du

Sjokoladekrem

  1. Ha alt av ingredienser i en liten bakebolle.
  2. Kjør sammen på full hastighet med en håndmikser eller stavmikser til du har en jevn sjokoladekrem.
  3. Ha sjokoladekremen i små dessertskåler, og sett dem i kjøleskapet i minst en time før servering.
  4. Topp med litt hakket mørk sjokolade – bon appetitt.