Sjokoladekrem på 1-2-3

Sjokoladekrem på 1-2-3 – En glutenfri, Omstart30-vennlig og ikke minst en kjempegod dessertnytelse!

Sjokoladekrem på 1-2-3 – En glutenfri, Omstart30-vennlig og ikke minst en kjempegod dessertnytelse!

Ingredienser

Sjokoladekrem

1 stk moden avokado

2 stk modne bananer, i skiver

25 g kakaopulver (gjerne rå, øko kakao)

1 ts vaniljeekstrakt

2 ss rå honning/rå agave/lønnesirup

0.5 ts havsalt

Topping: 72% Mandel med quinoa og havsalt (fås på helsekost og apotek)

Slik gjør du

Sjokoladekrem

1.

Ha alt av ingredienser i en liten bakebolle.

2.

Kjør sammen på full hastighet med en håndmikser eller stavmikser til du har en jevn sjokoladekrem.

3.

Ha sjokoladekremen i små dessertskåler, og sett dem i kjøleskapet i minst en time før servering.

4.

Topp med litt hakket mørk sjokolade – bon appetitt.

Jeg elsker enhver anledning til å feire litt, så også Valentines. Hos oss har vi definert Valentines til en dag hvor vi kan sette pris på en kjæreste, samboer og ektemann, men også barn, naboer, venner og kjente vi verdsetter ekstra høyt. Lag en stor porsjon sjokoladekrem og inviter til kaffekos du også.

Merk: Ønsker du at oppskriften skal være vegan, så bytter du ut honningen med rå agave eller lønnesirup

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter