Vietnamesisk cahn på 1-2-3

Vietnamesisk cahn på 1-2-3
Lag deg litt varme i en skål på kalde vinterdager med nydelig kraft, bladgrønt, ingefær, hvitløk og chili.

Denne kraftsuppa er virkelig enkel og veldig rask å lage. La deg varme på kalde vinterdager med nydelig kraft, bladgrønt, ingefær, hvitløk og chili. Topp suppen med rester du måtte ha av sjømat, kylling eller grønnsaker. Cahn med reker er også kjempegodt.

Tips! Om du ønsker den som en vegansk variant bytter du bare ut Fishsus med Tamari og topper suppen med mer grønnsaker. Det er kjempegodt!

Prøv også:

Ingredienser

Vietnamesisk cahn på 1-2-3

  • Smøremyk Rapskokos/extra virgine olivenolje/kokosfett til steking
  • ½ løk i tynne skiver (gul eller rød)
  • ½ rød chilli uten frø, finhakket
  • 2 ts revet, fersk ingefær
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 liter vann
  • 2 ss Fishsaus (kjøpes ferdig)
  • 1 ss Tamari
  • 0.5 ts havsalt
  • 250 g bladspinat og hakket grønnkål
  • Garnityr: velg pannestekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, reker, scampi, rester av fisk eller kylling om du vil.

Slik gjør du

Vietnamesisk cahn på 1-2-3