Featured Image

Mine 8 topp ønsker for et drømmekjøkken

Jeg fleiper med det, men det er faktisk sant. Jeg har aldri før fått designe mitt eget kjøkken. Nå skal jeg få lov til å bytte kjøkken uten å «bytte mann». Jeg har byttet kjøkken to ganger tidligere i forbindelse med samlivsbrudd. Nå skal jeg endelig få planlegge og designe mitt eget kjøkken uten kaos i livet. Jeg fryder meg som et barn! Etter årevis med kjøkkenerfaring har jeg laget en detaljert liste over kriterier jeg ønsker kjøkkenet skal tilfredsstille.

Derfor valgte jeg kjøkken fra HTH

Det er mye å tenke på når man skal realisere drømmen om nytt kjøkken. Som den nerden er, har jeg derfor drevet research over lang tid før jeg valgte leverandør. Jeg har vært innom ulike merker, vurdert deres forskjellige løsninger og landet på en leverandør jeg mener tilfredsstiller mine ønsker på de aller fleste punkter. Valget falt på HTH. Mitt HTH-kjøkken er ikke bare et kjøkken – det er et samlingspunkt i huset og et sted der jeg vil familie og gjester skal stortrives.

Mine 8 på topp ønsker for mitt drømmekjøkken:

  1. Jeg ønsker et lekkert, moderne og samtidig tidløst design. Kjøkkenet skal være så innbydende at det blir det foretrukne oppholdsstedet i huset.
  2. Mitt kjøkken må ha praktiske og nyskapende løsninger som ikke går på bekostning av design. Jeg vil ha orden i skuffer og skap og ønsker løsninger som gjør det lett å jobbe og å holde det ryddig.
  3. Jeg ønsker meg et kjøkken som speiler godt håndtverk og gjennomtestet kvalitet. Jeg vil slippe å føle at kjøkkenet eldes raskt, at overflater ripes opp eller at skruer og hengsler løsner.
  4. erfarne og engasjerte rådgivere/designere som kan gi meg de aller beste råd ut ifra mine, individuelle behov
  5. Mine benkeplater må tåle tøff behandling og varme gryter. Min benkeplate bør tåle søl av både rødvin og rødbetesaft. I tillegg må den ha en struktur og fargetone som gir lekre matbilder.
  6. Jeg vil ha matte, slitesterke overflater som er lette å holde rene og vedlikeholde. Jeg vil slippe å pusse fingermerker av benkeplater og skapdører hele tiden for å kunne trives.
  7. Høyt på ønskelisten står et praktisk og oversiktlig høyskap for tørrvarer. Jeg vil slippe å streve med å nå tak i råvarer plassert lengts inn i skapet.
  8. Jeg ønsker meg hvitevarer som er lekre å se på, men som skårer best på brukervennlighet og har alle de funksjonene jeg behøver, pluss noe nyskapende og praktisk i et moderne kjøkkenliv. Gjerne hvitevarer som kombinerer ulike typer ovner eller funksjoner i ett. Avtrekksvifte over kjøkkenbenken vil jeg slippe.

Kjøkkenreisen har vært lang, prosessen har vært kreativ og spennende. Jeg føler jeg har fått den aller beste veiledning underveis. Jeg stortrives med det valget jeg har gjort og deler derfor min ønskeliste med dere alle. Kjøkkenet er hjertet i huset vårt, mitt hjemmekontor og utrolig trivelig sted å være. Jeg valgte virkelig den aller beste for meg. Lykke til på din kjøkkenreise!

Klem fra Berit

Dette innlegget er sponset av HTH

Berits HTH-drømmekjøkken