Featured Image

En spennende start på et nytt år

Fabelaktige naturopplevelser i sol fra blå himmel gav mersmak. Resultatet av møtedagen ble spennende, noe som jeg kan dele med dere litt utpå våren:)

Landet i Bergen i går kveld. Alltid hyggelig å se igjen byen der jeg tilbragte mine første studieår. Våknet halv fem i morges, lys våken og klar for en ny dag. Merkelig døgnrytme egentlig, men jeg har tillitt til at “huleboeren” i meg styrer søvnbehovet. Etter en halv dag med kontorjobb på hotellet, så gikk turen til Statoils kontorer i Bergen hvor et stappfullt auditorium av ivrige lyttere lot seg inspirere både til latter og gråt. Jeg følte jeg sjonglerte fag, metaforer, morsomme historier og praktiske byttetriks over all forventning.

Nå går turen med ferge til Austevoll. Der har jeg åpent foredrag i kultursalen på Storebø skole ikveld klokka 19:00.

 

Korrekturer på avisinnlegg og ukebladreportasjer er håndtert undervegs, med litt ulike kontorløsninger. Noe på kne med kofferten som skrivebord ag annet på venterommet på fergekaien.

Imorgen tidlig går turen videre til Oslo for spennende møter med mediahuset Egmont. Gleder meg veldig til hva vi kan få til sammen. Sist, men ikke minst, skal jeg ha et møte med en forsker fra New Zealand, Heidi Haavik, som kan mer enn de fleste om kroppens nervesystem og sammenhengen mellom bevegelse, restitusjon, søvn og helse.

Når jeg så kommer hjem imorgen fredag, så blir det fredagskveld med familien – verdens beste måte å tilbringe fredagskvelden på. Jeg vet at jeg kommer til å legge meg på puta imorgen kveld med et smil om munnen når jeg tenker på alle de som jeg har nådd med mitt budskap denne uken. Jeg blir rørt ved tanken på alle som bidrar til å dele min kunnskap videre – som ringer i vannet vil vi utgjøre en forskjell for stadig flere.

Slik at alle til slutt kan nyte den beste utgaven av seg selv

klem

Berit