Featured Image

Er du din egen bestevenn?

La 2022 bli det året hvor du har litt mer fokus på egenomsorg. Egenomsorg fordi du må ta vare på deg selv, for å ha mer å gi de menneskene du omgir deg med. Egenomsorg også fordi du vil ta vare på din egen helse, den mentale like godt som den fysiske.

La 2022 bli det året hvor du lever sterkt, er mere til stedet hvert minutt, hver time, hver dag. Fokuser på akkurat nå, ikke bare på fremover.

Den ytre situasjonen din kan du ikke endre over natten, men du kan påvirke hvordan du tenker og dermed også hva du føler.

Få tips til hvordan du kan skape nye rutiner og ritualer og forme nye vaner. Mange små skritt vil over tid gi ett stort steg og betydelig positiv forandring. Les mine 10 tips til nytelse du kan skape for deg selv her 

Bli medlem av Klubb Nordstrand her

Tre tips til nytelse du kan skape for deg selv: 

  1. Frokostbrett på senga Legg deg 30 min tidligere, så har du 30 min ekstra til en nydelig frokost på senga, selv på en hverdag. Lag i stand brettet før du legger deg på kvelden. Sett en kaldgrøt i kjøleskapet og gjør klar kaffetrakteren. Så kan du legge deg med et smil om munnen og glede deg til en magisk frokoststund.
  2. Gå sansetur til jobb. Legg merke til fine opplevelser du kan sanse på turen. Småfugler som kvitrer, blomster i vei kanten, fin arkitektur på bygninger du passerer, behagelige lukter eller fine farger på himmelen. Ta et inspirerende bilde, del med andre eller spar det til deg selv.
  3. Takknemlighet Tenk igjennom dagen din når du legger hodet på puten og lukker øynene. Tenk på noe du har opplevd i dag, som du er takknemlig for. Tenk på noe du har gjort i dag som du er stolt av. Så kan du sovne så trygt og så godt, fryde deg litt mer over dagen i dag, og glede deg litt mer til i morgen.

Vær din egen bestevenn, fordi du fortjener det!

Klem fra Berit