Featured Image

Fra spreke syklister til engasjerte damer

Artig å bidra med smarte tips til matvalg for aktive, slik at de kan sette inn det ekstra giret når de setter seg på sykkelen i juni og skal tråkke seg gjennom hele 9,1km fra  Egersund i sør til Sandnes i nord. Et engasjert publikum lyttet og noterte, mens jeg delte tips til både hverdagsmat, treningsmat og påfyll undervegs for optimal effekt av treningsøkter og best mulig prestasjon i løp. Det er utrolig hvilken effekt du kan ta ut med enkle matgrep. Mye av inspirasjonen er hentet fra min bok “En ny start”. Så engasjert ble jeg undervegs at jeg nesten meldte meg på sykkelrittet selv der og da. Jeg er i tenkeboksen. Jeg har jo aldri syklet en meter i treningssammenheng før, men motiveres av å treffe en så herlig engasjert sykkelgjeng.

_6KA6580

Turen gikk så videre til Oslo konserthus med hele 1000 kvinner i salen. Et imponerende arrangement av Confex “Kvinner i tiden”. Konfransier Pernille Sørensen ledet oss gjennom dagen, med sine morsomme historier og sin smittende latter. Skal si programmet var innholdsrikt og variert – publikum ble inspirert, motivert og følelsesmessig engasjert. Det gikk fra rå latter til gråt i salen med Susann Goksør Bjerkrheim,   Anne Marit Jacobsen, Björg Thorhallsdottir, Hans-Wilhelm Steinfeld, Abid Raja, Ingrid Bjørnov og jeg bidro fra scenen. Vi gjentar suksessen i Trondheim den 4.desember, i Bodø 9.desember og i Stavanger den 11.desember. Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til påfyll av inspirasjon og motivasjon. Meld deg på her

Med tanken full av energi og inspirasjon reiser jeg når hjem og gleder meg til å teste ut oppskrifter på smart julegodt og kaker jeg skal dele med dere til uken.

Ha ei super helg, og kos dere!

Berit