Featured Image

Kjartan gikk ned 16 kilo og fikk et nytt liv etter «Omstart30»

Hvorfor ønsket du å ta en Omstart30?

Jeg hadde lyst til å ta en Omstart30 fordi jeg hadde fått påvist diabetes 2 og høyt kolesterol, samt at jeg hadde problemer med magen og fordøyelsen. Jeg hadde lest at metoden Omstart30 kunne hjelpe meg med mine helseutfordringer.

Hva gjorde du før du startet “Omstart30”?

Forberedelser: jeg tok blodprøve hos lab1 i Oslo, Sandvika

Den som lager maten må gå igjennom essensen i boka. Min kone og jeg tok Omstart30 sammen, og fjernet matvarer som jeg ikke tålte basert på svarene fra blodprøvene. Disse ingrediensene ble heller ikke benyttet i oppskriftene til Omstart30.

Kan du kort beskrive hvordan du syntes disse fire ukene gikk?

Den første uken gikk overraskende fint. Jeg hadde ikke noe søtsug heller ettersom boken frister med mange herlige hverdagsdesserter en kan nyte med god samvittighet. Vi spiste dessert hver eneste dag.

Jeg trodde disse ukene skulle være vanskelig, men jeg følte at det gikk over all forventning. Maten smakte fantastisk og oppskriftene var innbydende og variert.

Det tok imidlertid litt tid å lage all maten fra bunnen av, men det er kun en vanesak. God planlegging og restemat enkelte dager gjorde gjennomføringen enkel.

Tok også litt ekstra tid å få kjøpt inn ingrediensene som må kjøpes på helsekost og diverse dagligvarebutikker, men man lærer seg fort hvilke butikker som har det man trenger. Dessuten er mange av ingrediensene drøye i bruk og dermed er gjenkjøpsfrekvensen lav.

Har du en favorittrett fra Omstart30?

Åh ja! Favorittene er oksehalegryte, smoothiebowl med spinat og frokostvafler.

Hvilke endringer har du merket etter Omstart30?

Jeg sover bedre og jeg sovner raskt, og jeg merket vekttap allerede etter ca 1 uke. Jeg har gått ned 16 kilo, har mer energi og føler meg i mye bedre form. Mitt altfor høye kolesterol er nå innenfor normalområdet og min diabetes 2 er borte.

Vil du anbefale Omstart30?

Absolutt! Jeg anbefaler metoden fordi den byr på veldig god mat, du mister søtsuget og du har god samvittighet fordi maten du spiser er god for deg. I tillegg metter den godt og metthetsfølelsen varer lenge.

Det beste med Omstart30 er den høye helsegevinsten og at maten smaker fantastisk! Jeg har også lært at det lønner seg å spise mat med gode råvarer og bytte ut matvarer man ikke tåler. Det er som at maten fungerer som medisin og dette er veldig viktig for meg.

Bestill bestselgerboken “Omstart30” her