Featured Image

Kokken og Legen Episode 5 - Gulrotsalat med gurkemeie og koriander

Jeg har sammen med min gode venn og fantastiske kokk Tina Nordstrom laget en serie episoder der vi lager nydelig mat som medisin! Gjør deg klar for denne fantastiske reisen. I denne episoden lager vi en nydelig Gulrotsalat med frisk gurkemeie og koriander! 

Oppskrift til 4 porsjoner
Ingredienser:
3-4 gulrøtter
1-2 ts revet fersk gurkemeie
4 ss olivenolje
1 ss honning
2 ss rødvinseddik
2 ss japansk tamarisoya
0,5 ark med strimlede nori-alger
1 pott fersk koriander

Slik gjør du:
Skrell gulrøttene og skjær på langs i tynne skiver med mandolin eller ostehøvel.
Bland inn alle ingrediensene i en stor plastpose og klem salaten lett med hendene.
Legg salaten på et serveringsfat og plukk over koriander ved servering. Server som start før måltidet!

Andre episoder av Kokken og Legen:

Episode 1 her - Oppskrift på gulrotsuppe 

Episode 2 her - Rask tomatsaus med lunken makrell og kremet egg

Episode 3 her -Råkost på gulbete/kålrot og karse

Episode 4 her - Russisk dipp

Visste du forresten at det er åpen og rullerende påmelding på Ny Start nettkurset mitt? Få en friskere kropp, mindre magefett og mer energi med min metode! Meld deg på HER!