Featured Image

Mat med mer vinner Gourmand World Cookbook Awards

Pressemelding, 12. des 2012

– Det er utrolig motiverende at et prestigetungt internasjonalt dommerpanel kårer Mat med mer til Norges beste bok i 2012 innen helse og ernæring, sier forfatter Berit Nordstrand. – Et fantastisk dyktig team har satset mye for å få Mat med mer best mulig, og en slik pris bekrefter at boken kan tilby det beste innen kosthold og helse akkurat nå.

Mat med mer ble utgitt av Fraiva i høst, og har holdt seg på bestselgerlisten i mange uker. – Vi har etablert Fraiva for å inspirerer flest mulig gjennom enkel og morsom formidling av forskningskunnskap om mat. Vi vil at flest mulig skal få oppleve det enorme potensialet for helse og nytelse som finnes i ren, naturlig mat, sier Berit.

Hverdagsmat for glede, overskudd og helse

I Mat med mer viser overlege, seksbarnsmor og livsnyter Berit Nordstrand hvordan deilig hverdagsmat basert på ferske råvarer kan berike ditt liv. Hun omsetter medisinsk forskningslitteratur til enkle råd om hva du kan spise for å få mer energi og overskudd, glede, bedre nattesøvn, stabil trivselsvekt, bedre konsentrasjon og hukommelse, mer/større ro og bedre helse.

Gjennom morsomme historier og praktiske tips får du en helt ny opplevelse av muligheter med mat. Boken er krydret med fakta det er flott å få med seg!

– Målet er at alle skal nyte deilig mat som gir deg mer overskudd, rene smaker og energi – uten mer tid på matlaging, sier Nordstrand.

Omtale

Mat med mer har fått en rekke gode omtaler, blant annet fra OL-vinner og lege Johann Olav Koss. – Berit Nordstrand har klart å kombinere det riktige med det deilige… en fantastisk bok,  sier Koss.

Les mer om Mat med mer