Featured Image

«Omstart30» nettkurs med Berit Nordstrand

“Omstart30” nettkurs med Berit Nordstrand - Rullerende påmelding HER

Parker badevekta, glem kaloritelling og sulteforing. Oppnå betydelig bedre livskvalitet med god mat som eneste medisin.

Vi lanserer et helt nytt nettkurs “Omstart30” basert på bestselger boken ved samme navn. Kurset «Omstart30» er en 30 dagers skreddersydd plan for livsstilsendring, og passer for alle som vil møte høsten som en friskere, sunnere og mer energisk versjon av seg selv.

Hvorfor melde seg på Omstart30?

Er du en som plages med diffuse smerter og lite energi? Det KAN være inflammasjon – en form for betennelse i kroppen. Eller plages du kanskje med migrene, astma, allergi eller eksem? Diabetes type 2, høyt blodtrykk eller autoimmun sykdom? Det KAN være inflammasjon. Gjennom bare 30 dager med et anti-inflammatorisk kosthold kan dette bedre seg. Omstart30 er en investering i egen helse og livskvalitet.

 

Hva får du gjennom kurset Omstart30 med Berit Nordstrand?

Endring trenger ikke være så vanskelig hvis du har noen som heier på deg og veileder deg gjennom de forskjellige prøvelsene. Det er nettopp dette kurset tilbyr. Daglige e-poster med påminnelser, tips, triks, oppskrifter og oppmuntring fra Berit.

Dette lærer du på Omstart30-kurset

Du vil få kunnskap om hvordan du gjennom å spise anti-inflammatorisk mat kan dempe inflammasjonen i kroppen, og hvordan du gjennom å få i deg næringsrik og god mat kan styrke de gode tarmbakteriene. Du vil også lære hvordan du gjennom Omstart-vennlig mat vedlikeholder tarmslimhinnen, reparerer lekk tarm og dermed demper inflammasjon og tilhørende helseplager i kroppen.

Resultatet av dette vil være at du opplever mer energi, bedre nattesøvn, færre helseplager og mindre magefett. Ønsk velkommen til en ny, mer energisk og friskere versjon av deg selv!

Her er eksempler på noen oppskrifter som er Omstart30-vennlige:

Hvor lenge varer kurset?

Dette er en omfattende metode som krever at du er oppmerksom og dedikert. Du vil i løpet av 6 uker med kurs lære deg metoden som gjør at du få en bedre hverdag – med mat som medisin.

De to første ukene av kurset er dedikert til forberedelser og opplæring, men de neste 4 ukene vil du ta fatt på 30 dager med Omstart-vennlig mat.

Underveis i kurset vil du få tilgang til:

  • konkurranser
  • eksklusive oppskrifter
  • Videoer med Berit

I tillegg kan du også regne med god støtte fra Facebook-gruppa med andre som følger kurset.

“Omstart30” nettkurs med Berit Nordstrand – Ikke påmeldt ennå? Klikk her for å registrere deg!

Hvilke forandringer kan du forvente deg om du gjennomfører kurset?

– Kursdeltakere kan forvente at helsefarlig bukfett forsvinner, at inflammasjoner dempes, at de får bedre insulinfølsomhet, bedre nattesøvn, mer energi og glede, økt konsentrasjon og hukommelse, mindre søtsug og irritasjon, forteller Berit.

– Du vil merke høyere toleranse for stress, bedre psyke, og du forebygger en rekke sykdommer som kreft, diabetes, autoimmune sykdommer, hjerte- og karsykdommer og demens. En kan også oppleve oppbremsing av ens kroppslige aldring, bedre kondis og dessuten vil man som en bonus også kunne miste flere kilo fett, sier hun.