Featured Image

«Omstart30» nettkurs med Berit Nordstrand Berit Nordstrand

“Omstart30” nettkurs med Berit Nordstrand - Nå med rullerende påmelding. Klikk HER

Parker badevekta, glem kaloritelling og sulteforing. Oppnå betydelig bedre livskvalitet med god mat som medisin. I høst kjører vi i gang kurset “Omstart30 med Berit Nordstrand” som tar deg gjennom boka og metoden, som veileder deg med video og livesendinger, som byr på nydelige matretter og hjelper deg til å lykkes. Kurset følger den populære boka og metoden, bestselgeren «Omstart30».

Kurset «Omstart30» er en 30 dagers skreddersydd plan for livsstilsendring, og passer for alle som vil møte våren som en friskere, sunnere og mer energisk utgave av seg selv. Mat som kan svekke fordøyelsen og bidra til inflammasjon, lite energi, overvekt og helseplager byttes ut med mat som styrker tarmhelsen og demper inflammasjon.

Hvorfor melde seg på Omstart30?

Plages du med diffuse smerter og lite energi? Det KAN være inflammasjon – en form for betennelse i kroppen. Eller plages du kanskje med migrene, astma, allergi eller eksem? Diabetes type 2, høyt blodtrykk eller autoimmun sykdom? Det KAN være inflammasjon. Eller har du kilo rundt midjen du ønsker å bli kvitt? Gjennom bare 30 dager med et anti-inflammatorisk kosthold kan alt dette, og mye mer bedre seg.  Omstart30 er en 30-dagers anti-inflammatorisk kostholdsplan med mat som medisin – en investering i egen helse og livskvalitet.

 

Hva får du gjennom kurset Omstart30 med Berit Nordstrand?

Endring trenger ikke være så vanskelig hvis du har noen som heier på deg og veileder deg gjennom de forskjellige prøvelsene. Det er nettopp det dette kurset tilbyr gjennom daglige e-poster med inspirasjon fra Berit, påminnelser, tips, triks og oppskrifter på nydelige matretter. Ta med deg en venn, ektefelle eller hele familien, gjennomfør den populære metoden sammen og få kunnskap og effekter som kan gi varig endring.

Dette lærer du på Omstart30-kurset

Du vil få kunnskap om mat som kan dempe inflammasjonen i kroppen, og hvordan du gjennom å få i deg næringsrik og god mat kan styrke de gode tarmbakteriene. Du vil også lære hvordan du gjennom Omstart-vennlig mat reparerer lekk tarm, bedrer næringsopptak og vedlikehold av tarmslimhinnen, og dermed demper inflammasjon og tilhørende helseplager i kroppen.

Resultatet av dette kan være at du blir kvitt mageplager, overvekt og uren hud, opplever mer energi, kjenner lindring av smerteplager, nyter av klarere hukommelse og sover bedre. Det er ikke uten grunn at boken «Omstart30» ble dette halvårets mestselgende sakprosabok i Norge. Nå kan stadig flere nyte effektene av Berits metode og la ren mat dempe inflammasjon og bedre fungeringen i egen kropp. Ønsk velkommen til en ny, mer energisk og friskere versjon av deg selv du også!

Her er eksempler på noen oppskrifter som er Omstart30-vennlige:

 

Hvor lenge varer kurset?

Selve kostomleggingen, Omstart30-metoden, varer kun i 30 dager (4 uker). Nettkurset starter imidlertid 2 uker tidligere, slik at du får god tid til å tilegne deg nødvendig kunnskap og forberede deg før metoden starter.

Underveis i kurset vil du få tilgang til:

  • konkurranser
  • eksklusive oppskrifter
  • live-sendinger og veiledning med Berit

Prisen for hele kurset er 699 kroner.

I tillegg kan du også regne med god støtte fra Facebook-gruppa med andre som har gjennomført metoden tidligere eller deltakere som følger kurset sammen med deg.

MERK: Du vil trenge Omstart30-boken for å følge kurset.

KJØP KURSBOKA HER 

“Omstart30” nettkurs med Berit Nordstrand – Ikke påmeldt ennå? Klikk her for å registrere deg!

Hvilke forandringer kan du forvente deg om du gjennomfører kurset?

– Kursdeltakere kan forvente at helsefarlig bukfett forsvinner, at inflammasjon og helseplager dempes, at de får effekt mot Type2-diabetes, et sunnere blodtrykk og bedre kolesterolverdier og betydelig mer energi, mindre irritasjon, et mer stabilt og positivt humør og en klarere hjerne, forteller Berit. En fin bonus er at plagsomt søtsug og matsug forsvinner og at du sover bedre og våkner mer uthvilt. Har du slitt med helseplager gjennom mange år, kan det ta noe lenger tid å oppnå ønsket effekt. Har du en autoimmun sykdom kan det hende du vil fortsette på nydelig «Omstart30»-mat fordi kroppen og helsa fungerer bedre enn på lenge.

Jeg håper du vil investere 30 dager i egen helse,

Velkommen til en nytelsesreise mot et mer energisk, lettere og friskere liv.