Featured Image

Nå tilbyr vi utetreningsgrupper i Trondheim!

Vi vet det er viktig med fysisk aktivitet for å kunne ha en god helse og livskvalitet. Aktivitet gir oss ny energi, ett pusterom i hverdagen der vi kan kople vekk tankekjør og stress, og gir kroppen utfordringer som kan styrke både fysisk og psykisk helse i disse koronatider. En sansetur, alene eller med en venn, en rask gåtur, en rolig løpetur i skogen, eller litt styrke hjemme på stuegulvet – kroppen tar mot med åpne armer. Når du samtidig tar gode kostholdsvalg, så skaper du synergieffekter som gir deg bedre livskvalitet, bedre nattesøvn, mer energi og livsglede.

Jeg er derfor kjempeglad for endelig å kunne tilby utetreningsgrupper i Trondheim sammen med Charlotte, vår erfarne treningsinstruktør. Hun vil følge kurset «Ny Start» sammen med dere og skreddersyr en treningsplan for deg og dine venner som går over 10 uker frem mot sommeren. Gruppene møtes utendørs en gang i uken, og kjører en felles treningsøkt på en time. Det vil også settes av litt tid før og etter økta om det skulle være noen spørsmål fra dere. Små steg i riktig retning er viktig, og her vil det være fullt fokus på trivsel, det skal være lavterskel, og du er hjertelig velkommen uansett form. Her har du muligheten til å gå fra sofaform til fysisk aktiv på få uker! Små endringer i kostholdet vil gi deg mer energi undervegs, kroppen fungerer bedre, du vil kjenne deg mer uthvilt og treningen vil gå overaskende lett.

Etter et langt år på hjemmekontor, med sosial distansering og mye tid hjemme, vil jeg bidra til at vi nå kommer oss ut i frisk luft, får ny giv og får kjenne på gleden med det å være aktiv. Vi skaper en sosial setting med trygge rammer, vi tilpasser nivået til hver enkelt og vi vil selvsagt følge de til enhver tid gjeldende regler for smittevern.

Ta med deg en venn, kollega, nabo, hele familien (passer for barn og unge >12 år), syforeninga, vinklubben eller ta turen selv. Vi lover deg et hyggelig og inspirerende fellesskap, vi heier på deg hele veien frem, og lover god stemning, mestring, glede og ikke minst, en bedre helse.

Pris per. person er kun 1699,- for hele 10 uker! Meld dere på ved å sende e-post til BNCharlotte@hotmail.com. Det er viktig å sende felles e-post om dere er en gjeng som ønsker å melde dere på i samme gruppe. Her vil det være førstemann/kvinne til mølla, så hiv deg/dere rundt om dette høres fristende ut.

Jeg og Charlotte gleder oss til å følge dere på veien! Vi sees!