Brownies med hint av lakris er drømmekaken for alle sjokoladeelskere! Liker du en seig og saftig brownie? Og liker du lakris? Ja, da må du smake denne kjempegode brownien med hint av lakris. En sann nytelse for kroppen og toppen!
Oppskriften på brownies med hint av lakris ble laget i tyv-serien “Bra godt” på TV2.
Prøv også:
Ingredienser
Brownies med lakris
- 1 liter cashewnøtter ( 2 poser a 240g), bløtlagt over natten
- 10 dl myke dadler uten stein (2 poser a 175g), grovhakket
- 1 dl rå kakao
- 3 ss kaldpresset kokosfett
- 1 ss lakrispulver
- 7-8 dråper anisolje/1 ts anis knust til pulver i morter
- Dryss av 0,5 dl kokosblomstsukker og 1 ss lakrispulver
Slik gjør du
Brownies med lakris
- Kjør cashewnøttene til en jevn masse i en foodprosessor, tilsett resten av ingrediensene og kjør til en jevn deig.
- Trykk deigen ut i en 24 cm springform.
- Dryss kokosblomstsukker og lakrispulver over og avkjøl i 1 time før kaken severes.