Grove vafler

med eple og kanel

Nystekte grove vafler gir deg masse helsebringende fiber, vitaminer, mineraler, antioksidanter og sunt melkefett. Legg dem gjerne i en tett boks i kjøleskapet og ta med litt vaffelkos på skole eller jobb.

Denne oppskriften ble brukt i tv-seren “Bra godt” på TV2. Bli gjerne med i Facebook-gruppen “Bra godt” for flere oppskrifter, tips og triks.

Prøv også disse oppskriftene fulle av smak og gode byggeklosser:

 

Ingredienser

Grove vafler med eple og kanel

  • 1 øko eple med skall
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl sammalt øko spelt
  • 1 ts Ceylon kanel
  • 1 øko egg
  • 1 ss øko Rørosrømme
  • 2 ss smeltet smør
  • 1 dl øko Rørosmelk/Tjukkmelk
  • 1 dl RÅ eplejuice

Slik gjør du

Grove vafler med eple og kanel

  1. Riv eplet.
  2. Bland havregryn, øko spelt og kanel i en bakebolle.
  3. Bland egg, rømme, smeltet smør, melk, eplejuice og revet eple i en annen bolle, og rør deretter i de tørre ingrediensene til en jevn og fin vaffelrøre.

Oppskriften holder til 2 store vaffelplater.