Ja du leste riktig. Hver lapp inneholder en hel ansjosfilet uten at barnet merker noen verdens ting. Lappene smaker som de beste vaffler og barn som hater fisk får kose seg – med fisk. Denne retten ble også laget i tv-serien “Bra godt” på TV2.
- Berits første barnebok, Sukkerkok i hodet, er en spennende historie om hva som skjer i kroppen når den får feil mat.
Prøv også disse smarte og gode oppskriftene:
- Tomatsuppe – barnas favoritt
- Gøyale og glutenfrie fiskepinner
- Fiskeboller i hvit saus med grønne erter og hvite bønner
Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter fra serien “Made By Berit Nordstrand”.
Har du lyst til å motta ukentlige og gratis nyhetsbrev fra meg, så kan du enkelt registrere deg her i høyre marg, og så er det hyggelig om du vil følge meg på Facebook og Instagram også.
Ingredienser
Lapper
- 1 egg
- 1 dl glutenfri havre
- 1 øko banan
- 1/4 ts kardemumme
- flytende/smøremyk Rapskokos (uten melk og fri for herdet fett) til steking
- 2 ansjosfileter
Slik gjør du
Lapper
- Bland alle ingrediensene i en blender og stek i moderat varm stekepanne i litt flytende /smøremyk rapskokos eller kokosfett. Vil du ha dem uten egg, så bruk væsken i en boks øko kikerter som egg (3 ss tilsvarer et egg).