Oppskrifter / Bringebær- og lakrissmoothies
Bringebær- og lakrissmoothies
Rålakrispulver utvunnet fra lakrisroten er gjennom tidende brukt i ulike kulturer for sine betennelsesdempende egenskaper. I kombinasjon med bringebær gir denne smoothien en smak som bare må oppleves!
Rålakrispulver utvunnet fra lakrisroten er gjennom tidende brukt i ulike kulturer for sine betennelsesdempende egenskaper. I kombinasjon med bringebær gir denne smoothien en smak som bare må oppleves!
Ingredienser
3 dl kokosmelk
1 håndfull isbiter
1 ss rålakrispulver
1 hel sitron, presset
2 ss honning
1 frossen banan uten skall, i grove biter
400 g bringebær
2 ss lakrispulver (topping)
3 ss bringebær, frysetørket (topping)
Slik gjør du
1.
Ha i kokosmelk, isbiter, rålakrispulver, sitronsaft og honning i en blender.
2.
Tilsett bringebær og banan og kjør til blandingen har en smidig konsistens.
3.
Server i små skåler eller glass. Topp med frysetørkede bringebær og dryss litt lakrispulver over.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Glad i smoothie? Da burde du også prøve: