Plantebasert kremet bringebæris

Plantebasert kremet bringebæris er kremet, fyldig og aldeles nydelig på smak. Grunnoppskriften har bare tre ingredienser og kan tilsettes alt du måtte ha lyst på av sesongens frukt og bær. Etter 40 minutter i iskremmaskin, så har du nydelige iskuler med smak av bringebær, jordbær, solbær, multe, mango, banan, sjokolade eller kokos. Bruk fantasien og lag din egen, helt spesielle variant.

Plantebasert kremet bringebæris er kremet, fyldig og aldeles nydelig på smak. Grunnoppskriften har bare tre ingredienser og kan tilsettes alt du måtte ha lyst på av sesongens frukt og bær. Etter 40 minutter i iskremmaskin, så har du nydelige iskuler med smak av bringebær, jordbær, solbær, multe, mango, banan, sjokolade eller kokos. Bruk fantasien og lag din egen, helt spesielle variant.

Ingredienser

Plantebasert kremet bringebæris

1 boks kokosmelk

1 beger (350g) Yokos vanilje eller annen plantebasert yoghurt

1 moden banan (eller 1 ss flytende honning)

Smak: 300g friske bringebær

Slik gjør du

Plantebasert kremet bringebæris

1.

Sett kokosmelka i kjøleskapet i noen timer før du bruker den i iskremen. Det gir bedre konsistens på isen.

2.

Mos bananen og mos bærene med en gaffel.

3.

Pisk sammen kokosmelk, Yokos, banan og bær og kjør blandingen i en iskremmaskin. Har du ikke iskremmaskin så heller du blandingen i en boks som kan fryses og rører i den hver 30 minutt til iskremen har passe iskremkonsistens (ca. 4 timer)

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også disse oppskriftene på herlig is:

Andre oppskrifter