Pumpkin spice latte

Deilig, antiinflammatorisk pumpkin spice latte med gresskarpure og fantastiske krydder. Høstens store favorittdrikk! Oppskriften er nok til to!

pumpkin spice latte

Deilig, antiinflammatorisk pumpkin spice latte med gresskarpure og fantastiske krydder. Høstens store favorittdrikk! Oppskriften er nok til to!

Ingredienser

2 stk espresso, ferdig traktet

2.5 dl plantemelk, velg en uten soya

0.5 ts ceylonkanel

1 klype ingefær

1 klype muskatnøtt

1 stor teskje gresskarpure (kan økes for mer smak) - se tips for oppskrift

Slik gjør du

1.

Klargjør to kopper med ferdig traktet espresso.

2.

Varm plantemelk og gresskarpure i en kjele og la det småputre.

3.

Tilsett krydderne, og la det putre litt videre.

4.

Hell kryddermelkblandingen over i glassene der du allerede har espresso.

5.

Rør rundt, og server!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter