Oppskrifter / Sjokoladeboller med granola
Sjokoladeboller med granola
Rydd tid i en hektisk hverdag for noen flere øyeblikk til nytelse!
Rydd tid i en hektisk hverdag for noen flere øyeblikk til nytelse!
Ingredienser
Sjokoladeboller med granola
160 g 65% sjokolade (2 plater BN mørk sjokolade)
2 dl BN Granola/ BN glutenfrie Frokostflakes ( eller annen frokostblanding)
20 stk små konfektformer i papir
Slik gjør du
Sjokoladeboller med granola
1.
Smelt sjokoladen i vannbad.
2.
Rør inn granola eller flakes og form til små boller du setter i papirformer.
3.
Settes i kjøleskapstemperatur (eller utendørs) i 20 minutter eller til de stivner.
4.
Oppbevares kaldt i glass eller lufttett boks.
Når du først skal kose deg, så unn deg magiske effekter fra fantastisk fett, brilliante vitaminer, magiske mineraler og fortryllende plantekraft for hjernen din. Det er helt utrolig at noen biter nydelig sjokolade kan telle som en grønnsak!
Kraftig, mørk sjokolade uten melk gir best mulig opptak av kakaobønnens mange plantestoffer, inkl. antioksidanten epicatechin. Søt kokosolje demper bittersmaken og gir deg litt mettet fett av den sunne typen, mens mineralrike nøtter avrunder smaken enda et hakk og utvider repertoaret av levende plantestoffer. En nytelse for både kropp og sjel!
Her kan du lese mer om helsefordelene med mørk sjokolade.
Og så er det bare å kose seg. Riktig god påske!!
Innlegget inneholder reklame for egne produkter.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Prøv også oppskriftene: