Featured Image

Oksehalekraft for en bedre tarmhelse

Oksehalekraft for en bedre tarmhelse. Oksehalekraft laget på oksehaler er enklere å lage enn mange tror. Det er ingen grunn til ikke å lage kraften selv, for en god oksehalekraft er gull verd. Det er dessuten billig å lage og uunværlig i sauser og gryter.

Oksehalekraft og tilbedreding

Dette er ikke noe man starter med etter jobb. Det er der imot en fin helgesyssel og gryten trenger ikke passes på hele tiden. Det holder at noen er i huset og kan sjekke innimellom. Oksehalene kan gjerne brunes dagen før, avkjøles raskt og settes i kjøleskap over natten.

Ingen gourmetkokk med respekt for seg selv serverer supper og sauser uten ekte kraft. Kraften får pirre ganen vår med sin nydelige og rike smak.

Hvorfor bør en sikre seg beinkraft?

Kraft kokt på kraftbein inneholder gelatin som kan styrke skjelettet, ledd, hud og muskler. Den gir dessuten god næring til fordøyelsen samtidig som den styrker tarmen. God gammeldags kraft er medisin i ordets rette forstand. Den er kjent for å bedre fordøyelsen, lege lekk tarm, dempe betennelser, bygge sterke bein og gi god psyke. Derfor anbefaler jeg beinkraft.

Oksehalekraft for en bedre tarmhelse – Tarmens medisin

Har du lyst til å lese mer om sammenhengen mellom tarm og helse anbefaler jeg boken min “Tarmens medisin”. Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. I denne boken loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan dette kostholdet gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Boken består av en generell metode-del som vil styrke tarmfloraen hos oss alle.

Prøv også disse oppskriftene:

Merknad: Denne artikkelen har ikke til hensikt å gi medisinske råd, diagnose eller behandling