Omstart30 vennlig Smoothie Bowl

Smoothiebowl med spinat og ristede nøtter er en grønn og skjønn smakebit på hva du kan forvente deg i kurset Omstart 30.

Smoothiebowl med spinat og ristede nøtter er en grønn og skjønn smakebit på hva du kan forvente deg i kurset Omstart 30.

Ingredienser

0.5 avokado

0.5 frossen banan

50 g spinat (frossen eller frisk)

0.5 ss knuste linfrø

1 dl Mylk mandeldrikk eller Yokos kokosyoghurt

0.5 ts malt kanel (Ceylonkanel)

0.5 ss gelatinpulver/kollagen

0.5 dl bløtlagte hasselnøtter (lagt i bløtt natten over)

2 ss kokosflak

0.5 dl friske bær

Slik gjør du

1.

Ha avokadokjøtt, banan, spinat, linfrø, Mylk mandeldrikk eller kokosyoghurt, kanel og gelatinpulver i en blender.

2.

Kjør til en jevn grønn smoothie.

3.

Ha de bløtlagte nøttene på et stekebrett og stek dem i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter til de er gyldne. Mot slutten har du også kokosflakene i ovnen, slik at også de blir gyldne sammen med nøttene de siste minuttene.

4.

Ha smoothien i boller og topp med ristede nøtter, kokosflak og friske bær etter eget ønske.

Opplever du at energi- og overskuddsnivået ikke er helt der det burde være? Sliter du med noen overflødige kilo? En mage som krangler eller diffuse smerteplager? Eller kanskje du bare har lyst til å dempe inflammasjon i egen kropp med mat som medisin?

Meld deg på “Omstart30 med Berit Nordstrand” og ta grep for å få til en varig livsstilsendring! 

Hvorfor melde seg på kurs?
Er du en som plages med diffuse smerter og lite energi? Det KAN være inflammasjon – en form for betennelse i kroppen. Eller plages du kanskje med migrene, astma, allergi eller eksem? Diabetes type 2, høyt blodtrykk eller autoimmun sykdom? Det KAN være inflammasjon. Gjennom bare 30 dager med et anti-inflammatorisk kosthold kan dette bedre seg. Omstart30 er en investering i egen helse og livskvalitet.

Les om Kjartan som tok en Omstart30 og gikk ned 16 kilo og fikk en helt nytt liv

Her får du oppskriften på en av kursets mest populære oppskrifter, nemlig en fyldig og kjempegod smoothiebowl med spinat og ristede nøtter. Smoothiebowl er dessuten en super måte å få i seg mer næring fra planteriket, og det vil vi jo.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Rist gjerne nøttene og kokosflakene noen dager i forkant, så har du det klart. Da trenger du bare å lage smoothien om morgenen. Lag gjerne litt ekstra nøtte- og kokosmiks, så har du til flere frokoster.

Prøv også disse oppskriftene på kjempegode og næringsrike smoothie:

Andre oppskrifter