Ristede gresskarfrø

Sprøristede gresskarkjerner med tacosmak
Perfekt som snacks eller som topping til supper, gryteretter og salater
Nydelige sprøristede gresskarkjerner som kan brukes som snacks og topping på supper, gryter og salater

Ikke kast gresskarfrøene når du huler ut gresskar til Halloween eller når du bruker gresskar til matlaging resten av året. Lag heller verdens beste krydderristede gresskarfrø som snacks.

Ristede gresskarfrø

Lag nydelige sprøristede gresskarkjerner med smak av taco som kan brukes som snacks og topping på supper, gryter og salater.

Lurer du på hva du skal bruke gresskarkjøttet til? Prøv disse fantastisk gode oppskriftene:

 

Ingredienser

Ristede gresskarkjerner

  • gresskarfrø fra ett gresskar
  • 2 ss ekstra virgine olivenolje
  • 1 ts tacokrydder/chillikrydder

Slik gjør du

Ristede gresskarkjerner

  1. Forvarm ovnen til 180gC.
  2. Ha gresskarfrøene i et dørslag og rens vekk trådene fra gresskarkjøttet. Skyll frøene rene under rennende kaldt vann.
  3. Kok frøene i lettsaltet vann i 5 minutter.
  4. Slå av kokevannet. Ha så frøene over på kjøkkenpapir og la dem tørke helt, før du har på olivenolje og kryddermiks.
  5. Fordel dem utover et bakepapir og stek dem midt i ovnen på 180 g C i 20-25 min til de er gylne og sprø. Enklere blir det ikke.
Tags from the story
, , ,