Featured Image

Kokken og legen Episode 3 - råkost på gulbete/kålrot og karse

Jeg har sammen med min gode venn og fantastiske kokk Tina Nordstrom laget en serie episoder der vi lager nydelig mat som medisin! Gjør deg klar for denne fantastiske reisen. I denne episoden lager vi en nydelig råkost på gulbete/kålrot og karse!

 

Oppskrift til 4 porsjoner:
Ingredienser:
2 små skrellede rødbeter
Skrelt kålrot
1 askekrass

Saus
2 ss olivenolje
3 ts eplecidereddik
1 ts honning
2 ts grov sennep
Havsalt - svart pepper

Slik gjør du:
Skjær og riv rotgrønnsakene så fint du kan – legg i en bolle
Tilsett krydder, kuttet karse - og 2 klyper havsalt... masser hjertesalaten lett med hendene så den begynner å myke litt.
Ha i små boller og trekk et par omdreininger med sort pepperkvern over salaten - hepp, Ferdig

Se Episode 1 her - Oppskrift på gulrotsuppe og Episode 2 her - Rask tomatsaus med lunken makrell og kremet egg