Jeg har sammen med min gode venn og fantastiske kokk Tina Nordstrom laget en serie episoder der vi lager nydelig mat som medisin! Gjør deg klar for denne fantastiske reisen. I denne episoden lager vi en nydelig råkost på gulbete/kålrot og karse!
Oppskrift til 4 porsjoner:
Ingredienser:
2 små skrellede rødbeter
Skrelt kålrot
1 askekrass
Saus
2 ss olivenolje
3 ts eplecidereddik
1 ts honning
2 ts grov sennep
Havsalt - svart pepper
Slik gjør du:
Skjær og riv rotgrønnsakene så fint du kan – legg i en bolle
Tilsett krydder, kuttet karse - og 2 klyper havsalt... masser hjertesalaten lett med hendene så den begynner å myke litt.
Ha i små boller og trekk et par omdreininger med sort pepperkvern over salaten - hepp, Ferdig
Se Episode 1 her - Oppskrift på gulrotsuppe og Episode 2 her - Rask tomatsaus med lunken makrell og kremet egg